Aangezien Pieter afgeleid is van Petrus en 'rots waarop je kan bouwen' betekent, poog ik voor Ondergrond die rots te zijn in al zijn facetten.

Je zal me horen bij de podcast, je zal me aantreffen bij de verschillende evenementen en met het nodige forensisch onderzoek zal je merken dat jullie muzikale pakjes met heel veel liefde door mij zijn klaargemaakt. 

Verder ben ik nogal bescheiden en verlegen. Wil je meer te weten komen, luister dan zeker eens naar onze podcast. 

Ik heet Iris Walgraeve en hier bij Ondergrond werk ik vooral mee op de achtergrond ;). Meedenken, meeschrijven, meebouwen, praktisch gedoe...
Ik kwam met de zwaardere metalen in aanraking door als twaalfjarige de platenkast van mijn vader te verkennen. De metal uit de jaren zeventig en tachtig spreekt me dan ook het meest aan en ik wil daarbij meteen  bekennen dat de genreonderverdelingen in metal totaal niet aan mij besteed zijn. Black, doom, death, thrash... Ik ken er geen hol van. There, I said it.
Ik waardeer heel wat uiteenlopende genres muziek, hou wel van een serietje, een film hier en daar en vooral van een goed boek. Ik zong in verschillende bands, gaande van jaren 90 rocktoestanden, H8000, Stoner, singersongwritergedoe...
Verder heb ik het geluk mijn leven te mogen delen met de jolige jongen hierboven me :).

Mijn naam is Johan Moreels en de ancien bij Ondergrond. Een product van de jaren 60 en gebeten door metalmuziek van halfweg de jaren 70. Ik was ook de man achter het radioprogramma 'Bastaard' op Radio Gemini  en de vele optredens in Kortrijk, Bissegem, Heule en Gent gedurende de jaren 80 en 90. 

Bij Ondergrond hou ik me vooral bezig met de platenwinkel. Je kan dan ook bij mij terecht voor vragen of suggesties.